Pages

Tuesday, July 13, 2010

al kisahnye

ahad lepas masa kami pegi Harvey Norman beli home theatre tu..., ada la sorang pak Guard ni.... dia orang Nepal... dia tolong hantar set tu ke kereta dengan kami... otw nak ke kereta, kami kena naik lift.... si Pak Guard ni beramah mesra la dengan Danish...

Pak Guard : adik... (dia panggil Danish)
Danish : (senyum je)
Pak Guard : adik... (panggil Danish lagi), sudah makan?
Danish : dahhh...
Pak Guard : adik, nama apa? (dia tanya nama Danish)
Danish : Marissa Damia
Mama & Papa : haa??

lepas tu mama ketawa.... hahaha.. baru mama paham kenapa Danish jawab nama dia Marissa Damia...hahaha... dah pak guard tu tanya adik nama apa.... dia bagitau la nama adik dia... (",)

6 response:

zue @ annaleeya said...

hehehe.... budak2 skang jgn main2.. kan dah kene...

mast@work said...

hahaha.. danish, danish..

aiman la ni masih ngaku dia baby.. lagi ler haru

Nurzairul Isma said...

zue : hehehe...
mas : aiman nganku baby lagi? aiyoo.. aiman..

Nia said...

Betul jawapan Danish tu. dia cuma menjawab soalan..hehe.

tapi, kelakar pun ada jgk..comel.

~aSHa~ said...

ehhehee lucu plak si danish ni..bijak pun ada

Nurzairul Isma said...

nia : betul la kan..?? hahaha
asha : hahaha... mama ketawa je dgr jwpn danish..

Related Posts with Thumbnails