Pages

Monday, July 12, 2010

berita hari ini dan semalam

burrpp.. baru lepas lunch.... sedap dan mengenyangkan... :-)

setelah 3 hari menyepikan diri.. hari ni kite bersiaran kembali... cehh..poyo!!

pagi tadi first at first bukak blog sendiri dulu... tengok update blogger2 lain... dapat tau dari blog Asha yang Lya masuk ICU....  Lya ni geng blogger jugak...walaupun saya tak pernah jumpa Lya ni, kenal pun melalui blog dia je laa... tapi rase sedih jugak bile dengar berita tu...Lya ni ada masalah jantung (berdasarkan cerita dalam blog nya....saya doakan  Lya cepat sembuh dan sihat macam biasa.. kesian pada suami dan satu-satu anaknya...

al kisah semalam, kami anak beranak ke Queensbay.... kami pegi tengok wayang... cerita Zoo... at first Danish enjoy je tengok binatang2 dalam citer tu.. tapi entah kenapa at the end of the movie, dia nangis lak... hahaha... lepas je habis movie pukul 5.15 petang.. kami terus ke Harvey Norman... ada apa dengan HN? mr. hubby sudah berkenan satu set home theatre. jadinya semalam kami bawak balik satu set home theatre... sebenarnya, mr. hubby memang dah lama nak gantikan set home theatre nya yang kat rumah tu dengan set yang baru... semalam baru la tercapai hajat nya.... alasannya, home theatre yang lame tak ber-remote.. malas nak bangun kuat or perlahankan volume.. tau2 je la..cerita ni bile time iklan kemain kuat lagi suaranya..

 pic : googled....
set yang kami beli semalam... 

lepas je sembahyang asar, kami makan di TGI Friday's dan terus balik.... itu je la aktiviti kami untuk weekend kali ini.. ceeyywahh...

malam tu kami laki bini terbongkok bongkok lah memasang menatang home theatre tu... saje tak panggil orang pasangkan... ader ke nak pasang bende senang camtu pon kena charge RM25.. hahaha.. kedekut kan? alaaa lagipun senang je nak pasang nye pun.... heeee......

2 response:

mast@work said...

mak aih.. hebat kome.. pasni raya leh buat sesi karaoke.. hahahha

Nurzairul Isma said...

hehehe.... tak tunggu raya.. papa dah buat mcm wayang dah sekarang..hahaha...

Related Posts with Thumbnails