Pages

Monday, November 22, 2010

penat

weekend lepas adalah weekend yang memenatkan..... tapi sangat best sebab dapat berkumpul ramai-ramai di majlis bertunang cousin mama ahad lepas....  dapat la jumpe dengan cousin yang dah lame tak jumpe... majlis meriah dan hantaran pon cantek-cantek...

kami ke KL dari khamis lepas... kami sampai KL lebih kurang pukul 7 malam.... kemudian kami ke Rawang, rumah ucu dan pergi melawat anak buah yang baru, Dhia Nur Amani di Bukit Sentosa.... kecik dan sangat comel....rase nak picit2 tapi tak berani sebab kecik sangat... hehehe.... mase kami sampai, Amani tengah tido lena... bunyi bising pon tak bangun.... hehehe dapat lah pegang sekejap sebelum baby Damia pulak sibuk jeles bila mama pegang Amani.....

malam tu kami tidur rumah ucu and esoknye kami balik kampung.... sampai kampung lebih kurang pukul 1 tengah hari dan aktiviti seperti biasa je....paling best, dapat lepat pisang mak yang ku idamkan sangat tu!! hehehehe.... dan rezeki ucu juga (setelah ku "bakar-bakar") petang sabtu tu, ucu n family datang.... paling surprise, bawak kereta baru beb! rajinnye jauh-jauh hantar hadiah untuk damia yer.... nak cukupkan mileage ekk.... nasib baik la rozalia nak spm yer.., kalau tak, bole terus ke penang kan.... hehehe.... sungguh perahsia ye cu... kami kat sane, tak cerita sikit pun..... :-).... anyway, thanks so much untuk hadiah damia tu plus hadiah untuk Danish jugak....

untuk zura, congratulation n take care!

2 response:

zue @ annaleeya said...

mmg best klu skali skala berkumpul ramai2 nih... mesti havoc kan???

ader tag utk isma tau.. hehehe..

Nurzairul Isma said...

@zue @ annaleeya sgt2 havoc...
ok, nnt isma tgk yer... tq..

Related Posts with Thumbnails