Pages

Tuesday, May 25, 2010

SALE !! SALE !! SALE!!

waaa.. rasenye ade ke yang teruja dengan tajuk tu... hahahaha... harap2 ade le ye... mari menyokong blog shopping.. senang, tak payah keluar, tak payah nak bersiap, tak payah nak beratur mase nak bayar, tak payah nak bawak anak2 berderet, tak payah nak start enjn kete, pendek cerita.... segala-galanye tak payah lah... tapi duit jangan la pulak tak payah.. kalau tak pakai duit, bukanlah shopping namenye kan.. hehehe... ok... enuff...  moh kite shopping....


SALE INI BERMULA HARI INI HINGGA HARI RABU KHAMIS
(24/5 - 27/5)
untuk yang duduk dalam penang, saya boleh hantar terus kepada anda


BUSHA LEGGING

1 pc RM 12.00 NOW 10.00
ade 6 design

BABY GAP PYJAMA

1 pair RM 30.00 NOW 27.00
ader 3 kaler

untuk lebih details mengenai saiz dan lain-lain, tengok kat sini ..lebih banyak lagi ade di sana...

untu yang baru melahirkan anak, ader juga set rompers ngan socks sekali...

yang ini RM 45.00
size nye 0-6m

4 response:

sirna said...

cantikla pyjama tu=)

Nurzairul Isma said...

suka tak? beli la... :-)

Nia said...

eh..eh,..cantik sungguh. tapi anak saya tu tinggi pulak,hemm..

Nurzairul Isma said...

nia : anak besar mane? saiz bole tgk di http://ismaniaga.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails