Pages

Saturday, March 06, 2010

Bosan :: Malas :: Gembira :: Sedey :: Apa-apa aje

huhhhhh... minggu memalaskan diri... tak pegi mana.. sebab vitamin "M" terlebih sudah... hehehe... bukan apa.. cuaca kat luar tak sesuai ngan kulit den ni aa... hahaha.. *perasan*...duduk rumah... layan cd.. dari satu cerita ke satu cerita... baru lepas layan LAND OF THE LOST... not bad dan lawak... and now is watching A PERFECT GETAWAY... Papa kata cerita bunuh bunuh...

Sambil menonton.., mama sempat juga upload gamba-gamba dalam facebook... tapi agak lembab sikit la... tak setanding dengan streamyx... kalau streamyx.. berdezup peginye... hahaha... yang ni kena tunggu la jugak.. tapi takde la sampai berjanggut nak menunggunya...

dalam hati mama ni ada berkira kira nak beli laptop baru... hah..?!! baru berkira kira.... sudah survey2... tapi.. last month baru je ambik DSLR... mano nak ku cekau duit kak ooii... makanya... sabar.. sabar... tunggu la mana tau ada rezeki nanti...

minggu ni takda pulak plan apa2 ngan Mastura.. last weekend kami ke Queensbay.. jalan2 and pegi makan... makan di mana..?? emmmm... TGI Friday... sebab apa.. sebab hari itu adalah hari Jumaat... ah! alasan... hahaha.. yang sebenarnya kami semua yang kepingin makanan di situ... hahaha.... makan ramai-ramai, bayar sorang-sorang... boleh gitu..?? sharing is caring...

kami makan sambil borak-borak.. dengan 2 main dishes, 1 appetizer, 2 kids meal *pun kami yang belasah* dan drinks memasing..., amatlah mengenyangkan.... lepas burp kekenyangan..., kami pun balik... Mastura bagitau mama.., diorang nak sambung belajar.. mama tanya, "bila korang nak pegi".. mastura kata mungkin bulan 5 ni... ohhh... kejapnya.. takde geng nak ber"huha" la mama lepas ni... sejak mama duduk Penang lepas kawin ngan Papa.. Mastura satu-satunya kawan ber"huha" yang mama ada.... *sedey laa pulak*..

Anyway.. untuk masa yang masih ada ni... mas... ada plan apa2 lagi tak..??? hahahaha......

1 response:

mast@work said...

plan ada, ongkos ilek.. ahaha.. alaa.. itu pun kalu kami jd pi belajaq..

Related Posts with Thumbnails