Pages

Wednesday, August 12, 2009

Anniversary vs Danish's Birthday

Today is our 3rd anniversary.. Alhamdulillah...semoga tahun ketiga ini membawa kebahagiaan sampai ke akhir hayat ye be... i love u so much....
Balik dari kerja kami terus ke Queensbay... menyampaikan hajat yang belum kesampaian sejak 1st anniversary... ---> makan kat TGI Friday's... hahahaha.... at last... arini termakbul jua... sebelum sampai TGI Friday's, kami singgah @ Baskin Robin jap.. Mama teringin sangat nak try kek ais krim kat situ... so, kitorang pilih yang paling comel.. kek coklat plus ice cream chocolate chip flavor... pergh...sedapnyeee.... kesedapan yang bisa menambah berat mama lagi... tadi pagi gi check up dah le nurse tu kata berat mama naik terlebih.. hahahhaa... naik 4.2 kg... ahhh... lantak lahhh... (",)...
yang best nye arini... hajat nak menyambut anniversary diserikan lagi dengan sambutan birthday Danish secara mengejut oleh waiter & waitress TGI Friday's... hehehe.. maybe diorang tengok mama ngn papa potong2 kek kot.. so, diorg dtg tanya birthday saper... yang papa lak dengan lancarnye bagitau birthday Danish... hahhahaa.. terus lah diorg bagi kek comel kat Danish... siap nyanyi lagu birthday lagi... untung le Danish....
kek yang mama teringin sangat nak try tuh..
Happy 3rd anniversary Papa & Mama
tak pasal2 Danish pun celebrate birthday sekali...






1 response:

the vulnerable am said...

owh.. sudah berblog kamu yah! saya link kat blog saya ye!

happy anniversary! ;)

Related Posts with Thumbnails