Pages

Tuesday, October 11, 2011

sibuk~menyibuk~penyibuk

minggu ini adalah minggu sibuk kami... *maaf la pada asha sebab lambat reply sms berkenaan barang yang asha nak beli tu* semua program jalan-jalan dan balik kampung kene hold dulu... sabtu & ahad pun kami bekerja sebab nak kejar dua dateline 10 & 17 Oktober ni.. masih banyak yang kena buat... ahad lepas kami kerja sampai pukul 1.30 pagi punyala nak menyiapkan kerja yang kene hantar 10hb... alhamdulillah dah siap.. tinggal lagi nak kerjakan untuk 17hb punya...



kesian anak2 terlibat sekali dengan ke-sibuk-an kami... weekend kami habiskan masa di office je... tapi papa janji lepas habis semua kerja ni nak bawak anak2 pegi jalan2 yang dah tertanguh dari minggu lepas... hehehe...


doakan kami berjaya... rezeki kami, rezeki untuk anak-anak juga...


3 response:

mast@work said...

amin.. good luck korang.. nnt dpt rezeki tu leh sampai jepun kan? hehehe

Nurzairul Isma said...

amin.. tq mas... insya Allah kalau ade rezeki lebih, boleh la kami sampai jepun... hehehe...

~aSHa~ said...

good luck...keje sama2 ke korang...bestnye...

xpe isma, takde rezeki sha

Related Posts with Thumbnails