Pages

Saturday, August 21, 2010

pencuri besi

khamis lepas, kami berbuka puasa di luar...
balik2, manhole kat depan rumah dah hilang...
kena curi.. nasib kami la... jadik mangsa kecurian je... 

balik2 je dah ternganga dah...

rakaman cctv...
tak sampai baper second je depa buat keje ni... terang lagi pulak tu..
sungguh berani si pencuri besi
 kalau tengok time dalam rakaman cctv tu, time orang bukak puasa...

7 response:

mast@work said...

selamba je.. tak malu betul

Nurzairul Isma said...

@mast@work
selambe je kan..mmg tak malu

idah @mama izzya said...

hai salam kenal..
mudah sgt ye curi erk..

~aSHa~ said...

mak ai di bulan puasa pun..

sian betul org tu...maybe nak cari duit tuk buat buka puasa kot...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sgt merbahaya in case de budak tecit terjatuh..
org tua pn leh terkehel gak tu..
kena letak yg x leh cabut la pasni..

Nurzairul Isma said...

@~aSHa~
hermm.. tak tau la org tu...besi kalau jual pun sekilo bpr sen sgt..

Nurzairul Isma said...

@?Leily|Ummi Alya Husna?
yup.. sdh diganti yang tak boleh kene angkat... klu kene curi jugak, hebat lah pencuri tu..

Related Posts with Thumbnails