Pages

Thursday, July 29, 2010

reward untuk Danish

hari ni, papa dengan baik hati nye nak bagi reward untuk Danish.. seperti yang dijanjikan sebelum-sebelum ni... untuk apa..?? ok, untuk cabaran 7 days potty training...danish dah berjaya tempuh  cabaran ni selepas 7 hari... alhamdulillah sekarang ni bila dia rase nak membuang air kecil atau besar, dia dah boleh bagi mama sign nak membuang air... good... syukur sangat-sangat...

tips-tips yang mama dan papa dapat dalam blog ni amat2 berkesan... sekarang ni Danish dah free diapers all the day... alhamdulillah.. lega rasenye bila fikir tak payah lagi nak beli pampers.... selamat duit kami...!! boleh la berjimat sikit lepas ni... hehehehe.... terima kasih banyak-banyak pada ummu solihin atas tips-tips yang dah beliau letakkan dalam blog beliau... terima kasih jugak pada anak mama dan papa ni sebab bagi kerjasama 100% dalam menjayakan cabaran ini... cewah... jadi, terimalah reward yang telah kami janjikan padamu, nak....  hihihi...

kenapa mama & papa bagi reward pada Danish..? sebab danish dah tak pee or pupu dalam seluar lagi...  (",).. jadi, lunch time tadi mama dan papa bawak Danish pegi Giant Bayan Baru.... lepas makan, papa bawak Danish naik ferrari fevret dier tu.. RM 3.00 untuk 5 minit... boleh la..untuk lepas gian si bujang ni... tapi malangnye, kereta fevret dier rosak pulak tadi... terpaksa la naik mini cooper yang comel tu.... cian good boy mama.... takpe, nanti balik rumah kite main car Danish yer.. papa dah bagi green light nak main kat luar kereta tu... 

layannnn.... anak bujang sorang.... (*-*)..
ferrari takde... , mini cooper pon jadilah....

3 response:

Nia said...

wah,..Danish ada lesen tak ni? hehe. elok jg bagi reward pada anak ni, motivasi untuk dia kan.

tapi, masa balik tu senang tak nak ajak dia balik? kalau Diha, puas nak pujuk ajak balik..huhu

Entri Terkini: Anti-Perempuan

[-suziey-] said...

salam...sy dh review n3 contest..sila tgk comment box ye..xckp syarat:)

Nurzairul Isma said...

@Nia
hehehe.. lesen P lagi.. alhamdulillah setakat ni sng nak ajak balik asalkan hajat dah dipenuhi...

Related Posts with Thumbnails