Pages

Thursday, July 22, 2010

Baby BIRU Contest

ini first time saya nak masuk contest... saya dapat tau contest ni dari blog kak zue... *akak ke... kalau same umo or lagi muda sori yer... hehehe...

penganjur contest ni saya pun tak kenal.. syarat2 nak masuk contest ni senang je... so, saya pun join la... hehehe.... untuk keterangan lanjut, sila tengok blok PENGANJUR

 

nama pun baby biru contest...dan syarat nya gambar anak mesti ade kene mengena ngan kaler biru la kan... jadi, godek punye godek.. gamba ini je la saya jumpa... memandangkan tak ada gamba Marissa dengan pakaian biru, jadi saya letak gamba Danish...


Nama Anak : MUHAMMAD DANISH MERICAN BIN MOHD FIRDAUS MERICAN
Umur Anak : 3 TAHUN 1 BULAN

5 response:

Nurzairul Isma said...

menang..? kalah..? menang..? kalah..? (*-*)

zue @ annaleeya said...

gud luck...

tak kisahla akak pon... umo pon dah 30an dah... heheh!!

Nurzairul Isma said...

@zue @ annaleeyahik hik... oopss.. nasib baik tak silap..saya 29... hehehe...

Mummy Zara Sofea said...

thnks join =)

Nurzairul Isma said...

@Mummy Zara Sofea
welcome..

Related Posts with Thumbnails