Pages

Thursday, September 17, 2009

Teringat laaa pulak...

 Mengimbau kembali tarikh hari ini (17 sept) 4 tahun yang lalu... (",) tarikh 17 sept 2005 ni laa mama dirisik keluarga papa... hehehe... ermmm mase tu tak tau nak cakap ape.. nak express perasaan mama pun tak tau macamane... terkejut pon ader.. sebab mama & papa tak pernah plan bile pasal bende2 ni... tup tup satu hari tu papa call mama kat ofis, papa cakap nak datang merisik... malu2 kucing mama mase tu... tak tau nak cakap ape... rase macam caye tak caye jer... Be.., be ingat lagi tak..?? hehehhehe.... ayang tau be ingat...


hermmm... ok arrr kite sambung cite pasal raye... semalam dah pegi tuka duit.. tapi duit lima hengget dah abes la pulak.. so, mama tuka semua duit singgit jer laaa... duit jugak yer tak... takpe2, arini kite gi try kat bank kat depan ofis ni pulak yer.... mama call tanye tadi, dier kate ader duit RM5.... banyak jugak persiapan mama dah siap.. pagi tadi lepas sahur mama tak tidur.... hehehe mama tuka bedsheet, basuh bedsheet, basuh baju & kemas2 sikit... esok pagi dah nak balik kampung.... so, arini la last day pun nak kemas2 ape yang patut... papa pulak nak potong rumput katenye petang ni... hehehehe... semua nak buat arini.... maklumlah dah dekat nak raye.. baru semangat sikit ye tak...


semalam satu petang papa ikut mama cari tudung.... tapi masalahnye tak jumpe kaler yang mama nak tu.. dari bukit jambul, tesco extra sampai la ke pasar malam.. tak jumpe kaler yang mama cari2 tu... mama nak beli tudung 'siti nurhaliza' tu... saje la nak menerai tudung tu pagi raye nanti... tapi kaler yang mama nak takde... asyik2 jumpe kaler pink jer.... hermm takpe arrr.. esok cari kat kampung lak.... hahahahaha... last minute shopping..... (",) ok tak be..?? ok jer la yer....

2 response:

mast@work said...

isma, kami balik KL harini.. weewooo.. malam tadi siap tidur lambat kemas beg.. rumah tinggalkan aje.. balik nanti baru kemas.. hahahhaa

firiz said...

hahaha... yeke.. syoknye balik kg arini..

Related Posts with Thumbnails